Vill ha

M- är fin, har fantastiska händer och kysser som en gud. Han har en magnestisk dragninskraft som är helt oemotståndlig. Jag blir som gelé i hans närhet. Knäna viker sig och jag bara måste lägga mig ner och låta honom ta hand om mig, så som nog ingen man tidigare gjort. Med sina händer kan han få utforska min kropp i dagar, hans fantastiska mun kan skapa underverk och jag funderar på att låta hon flytta in - i mig ;)

Så, på vissa plan är han mannen jag har letat efter. Han uppfyller alla önskningar. Han får mig att njuta, han får mig att känna mig vacker, han får mig att le och efter att jag har träffat honom blir jag alltid så mycket trevligare på jobbet...

Men hur ska jag veta om han är mannen för mig. Han är hemlig som få, jag vet inte mycket om honom, Emellanåt kommer det små glimtar och jag suger åt mig som om jag befunnit mig i öknen senaste veckan utan vatten. Jag vill bara ha mer hela tiden, och vet inte om det någonsin kommer att räcka. Jag undrar ofta om han tänker på mig när vi inte är tillsammans.

Och rätt som det är kommer det, nån berättelse om hans kompisar som har frågat något om mig, nu börjar kompisarnas flickvänner fråga...kan det vara ett gott tecken? I think so...
Sen kommer han med tankar om vad vi ska göra i vår, i sommar och när vi har gift oss...Skumt är det och många skulle nog se varningslamporna blinka hysteriskt, men jag kan inte, jag bara vill ha.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0